maanantai 4. kesäkuuta 2012

Wow mikä tää on!

HEIS! Tänään päätettiin jessyn kanssa pistää myös tämmöinen blogi pystyyn!
Olen jo pitkään halunnut piirtoblogia koska en jaksa sivustoam pitää yllä. Siksi miksipä ei tehdä piirrustusblogia niille jotka oikeasti ovat kiinnostuneet töistäni.
Jessy sitten tarjoutui tulemaan mukaan niin saatiin taas yhteisblogi että saadaan päivityksiä vähän useammin!

Itse olen kova lyijykynäilemään ja suttaamaan joten valmiita töitä harvemmin näkyy! Silti julkaisen suurimman osan täällä. Saatan myös laittaa teille näytille keskeneräisiä sarjakuvan kikkareitani!

Toivottavasti olette kiinnostuneita tästä , tämä on ihan kätsy paikka pitää blogia joten HIH ei muuta kuin menoksi!

Saatte tänään multa muutaman lähiaikoina tehdyn piirroksen .


Olen kova roolipelaamaan jessyn kanssa , että suurin osa piirroksistani sisältää OMIA HAHMOJANI , joten fanartsua saatte harvemmin <3

-------------------

Tämä neiti innostui kokeilemaan käsinpiirtoa paintilla. En ole sitä oikeastaan kunnolla koskaan ennen tehnyt ja nyt kun piirtopöytä on ollut kauan pois käytöstä koska sen terä on kulunut paskaksi , on siis käytettävä hiirtä!
Tässä olisi teille pikkuinen kissatyttöni Nionii<3Senlisäksi Jessykän kuvien inspaamana tein muutaman kuvan hahmojeni SILMISTÄ!

Sitten ikuisten luonnosteni kimppuun , tässä on muutama uudempi ja muutama vanhempikin työ! Julkaisen tänne aina välillä satunnaisesti myös vanhoja töitä!

Tässä ekana on uudelleen piirretty herrani Arpin "apinaama" , poitsu oli kauan käyttämättä ropessa ja lopulta sitten duunailin sen uudelleen taas kun pääsi taas kokeilemaan. Muutosta tapahtui PALJON kropan muotojen kanssa XD Ennen herra oli täys rimpula.. Nyt taas.. HMM..

Sitten tässä on kumma kyllä Fanarttia Jessylle.. Jessykän hahmo Verc kieltä näyttämässä ja leikkimässä kovista , kun taas alanurkassa piileskeleekin pieni Mogan 8>

Ja tässä kaikille esittelyyn koukkunokkapaskiaiseni REINin Hän on erittäin inhottava hahmo ainakin muita hahmoja kohtaan lol..
 


Sitten myös Raven nukkeni esikuva ja ropehahmoni Devin , pahojen henkien turbolahtaaja ja ehkä miehekkäin mieheni ikinä. XD


Sitten random hahmoluonnoksia.. Löytyy Devaria , Kisukea , Rozea , Hayling & Mayling... Hahmoni tulevat varmasti tutummaksi teille kunhan kirjoituksia tulee lisää. Minulla on hahmoja vaikka muille jakaa joten en ala todellakaan esittelemään niitä kaikkia teille XD
 
Tässä oli nyt tämmöinen nopea ensipostaus että saadaan EDES JOTAIN sisältöä sivulle , heh. Jessykin kirjoittelee sitten taas 8D HEIPPATI , jatkan matkaani tekemään meille otsikkokuvaa!


~Ameeba

5 kommenttia:

 1. Ui, Blau tykkää tästäkin blogista. Nah...mitäköhän nyt sepustais ettei jäis aivan tyhjäs kommentiks... hmmm.
  No, mutta oisi sen nyt ainakin sanoa että kyllä sulla on hauska piirrustustyyli, en oo tainnu vastaavanlaista nähdä oikeestaan kenelläkään. Se on sellanen terävän venyvä ja vanuva :D
  Osaks oon kadeki siitä, sillä ite en vaan osaa piirtää muita ku ns. luonnollisen näkösiä tyyppejä (esim. jos vaikka piirtäisin Lünoria, niin Lumppu-chanin pitäis istuu näköttää mallina että saisin siit elävän kuvan), en oo koskaan osannu piirtää ns. sarjakuvamaiseen tyyliin, mutta no, ei kai sitä kaikkee voi osata. (Tosin hieman se on hankalaa kun oon kuvislukiossa ja monella kurssilla opet yrittää tyrkyttää sarjakuvien piirtämistä :P)

  No, mutta näistä mun lemppareita taisi olla nurkka-Mogan, tökittävähampainen Rein ja noi silmät, ihmeellisesti niistä vaan näki ilmeet vaikka olit raapustanut ainoastaan simmut ja kulmakarvat :D

  P.S. Lausutaanko muuten Rein ihan rein vai rain? Ite kun yritän aina kaikissa ei-suomenkielisissä sanoissa lausua ei:t ai:nä, ie:t ii:nä jne... johtunee kymmenen vuoden saksanopinnoista :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai joku on löytänyt tiensä tännekkin puolelle!
   Kiva että tykkäät tästäkin XD Kun ihan ajattelin itsellenikin laittaa helpommaksi hommaksi julkaista kuvia kun olen niin laiska pitämään minkään maailman sivuja , niin miksipä ei sitten blogia.

   Mukavaa että pidät tyylistä XD Vaikken ehkä vielä mikään parhaimmisto piirtäjä olekkaan niin hyvä että miellyttää silmään.

   Minä taas en osaa OLLENKAAN niinsanotusti realistista tyyliä joten annan rispektit sinulle. Heh , näin se menee :D
   (Jännä että kuvislukiossa ollaan tuolla suunnalla , itse kun olen kokenut taas ongelmana piirtää pelkästään sarjakuvamaisella tyylillä ja realistista suosittaisiin enemmän nimenomaan taiteenparissa. HAH! Kaikkea sitä , tulen sinne teille opiskelemaan jooko )


   Rein on ihan "ei" lausuttaen . Itse kun en ole mikään kielinero näiden kanssa XD

   ~Ameeba

   Poista
 2. Piirustuksia siellä, piirustuksia täällä, piirustuksia kaikkialla ~ !

  Mut joo... ARVATKAA KUKA RYHTYY STALKKAAMAAN?

  VastaaPoista
 3. ... ja kyllä, minä olen HITAALLA. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEHEHE! XD Tää oli tämmönen piiloblogi mut ajattelin et kyl se varmaa vähä lisähuomiota kaipaa? XD

   ~Ameeba

   Poista