lauantai 18. elokuuta 2012

JA addiktio vaan pahenee!

Noh päätimpä tänne edes välillä kirjoitella kun oma BJD/nukkeilu into on ollut vähän hakusessa.
Mutta vieläkin kovasti TeamFortress koukuttaa ja vie minulta huomiota , hihhih.. Koskahan viimeksi olen ollut taas lääpälläni johonkin asiaan näin paljon..

Eli piirreltyä on tullut.. juuri tätä...addiktioni kohdetta taas..

Jessykin täällä käväisi ja piirrettiin paperit täyteen kaikkea ihmeellistä joten ajattelin että laittelen niitä tänne taas ihmisille näytille ja naurettavaksi.. Samalla kun voin vaikkapa julkaista taas AH NIIN IHANAN KOULUN ALKU tuotoksia...

Elikkä noh.. Aapelissa tämä onkin tuttua ihmisille mutta....

TÄNÄÄN ON AMEEBAN KOULUSUTTUJEN AIKA LUKUKAUSI 2012!Ensiksi kuitenkin viikonloppu derppausta ala Ameeba ja Jessykkä.. Mitä kaikkea sitä keksiikään ropeen tulevaksi kun ollaan yhdessä kasvokkain... JEEEZ!

Klikkaa kuvat suuremmiksi nähdäksesi jottain~~
SITTEN!
KOULUSUTTUJEN AIKA :D Hih..

Nämä hahmot tuppaavat terrorisoimaan jopa perhana lukujärjestystänikin >8<

Myös lukujärjestyksen takapuoli on saanut paljon....köh... huomiota :DSitten päästäänkin vanhaan samaan vihkoon mitä lyijykynä suttaukseni terrorisoivat alati!
Laatu töissä on mitä surkeampi välillä.. Heh.. Huumorillahan minä näitä teen :D Ja harjoitteluksi , elkää tappako silmiänne!Harjoittelua on paljon.. Yritän kehittää tyyliäni vielä jotta saisin nämä oikeasti miehekkäät miehet toimimaan! :D Ettei enään niin pelkkää babyfacea. Myönnettäkööt että kroppiin en ole taas vähään aikaan keskittynyt ja sen huomaa.. Hihih...
( Ihan pakko muuten tässäkin ihkuttaa että menin urpona ostamaan ihan järäkyttävän upean TF2 Medic figuurin.. sitä odotellessa sitten<3 )


~Ameebaporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti