sunnuntai 5. elokuuta 2012

Keskeneräisiä ukkosuttuja

Jälleen kerran on varmaa aika laitella näitä mun kertyneitä TF2 fänääärtteijä tänne muutama. Tulee aina välillä luonnosteltua. Harmi vaan ettei motivaatio koskaan riitä kunnollisiin töihin saati valmiisiin tekeleisiin..

Noo mutta mikäs siinä , saampahan jotain aikaiseksi. Omia hahmoja ei ole tullut piirrellyksi aikoihin kunnolla , ehkä tämä innostus joskus lakkaa ( Maybe? HIH ).

Mökillä kai yleensä saan eniten aikaiseksi ja siksi tässä onkin pari vähän vanhempaa mökkirustausta.

Tämä...no pieni ihmesarjis sai alkunsa vaan siitä että yksinkertaisesti ahdoin paperin täyteen piirrustuksia ja jotenkin.. siitä sitten muodostui päähäni myös typerät vuorosanat XD Kyse kun on omista TF2 hahmoista taas.. En kyllästy näihin ikinä Huh?


MUTTA HEI VAU! Sittenkin löysin kätköistä IHAN OMIA OMIA hahmoja jotka ovat lähtöisin niin vanhasta sarjakuvastani jota tosin vieläkin haluan piirtää XD Hihi.
THS<3


Se on jännä muuten että alakulman miekkonen Kawa , sai nyt vihdoin ja viimein nenän.. En ollut yleensä koskaan piirtänyt jätkälle nenää alkuajoista lähtöisin mutta nyt hirmuinen himoni piirtää neniä muutti asian... Aijai..

Sitten oli tämä.. uusimpia kokeiluja tehdä taas vähän miehekkäämpää kasvonmuotoa.. ja KORJATA VIRHEENI AURINKOLASIEN KANSSA :D Hihihihi.. Eihän ne noissa vanhoissa versioissa olleet ollenkaan sinneppäinkään miten kuuluisi..
Tämä tosin jäi kesken motivaation puutteen takia taas... Nöh.. Yritin kyllä värittää loppuun mutta lopulta olin niin tyytymätön lopputulokseen ja poistin muut värit.. Ehkä joskus saan tämänkin valmiiksi..


Sitten viimeisenä muttei vähäisempänä sellaisena lunnoksena jonka kehtaan julkaista on rakkauden kohteeni CBS<3 Voi herrantuuteli on komea sniper kyseessä.. Vahingossa piirsin hänet vaikka alkuun oli tarkoitus itseasiassa tehdä jotain aivan muuta.. miehekkyys vaan tuli liiakseen esiin ja näin kävi..

Ehkäpä tämänkin kuvan joskus viimeistelen vaikkapa koneella?
Kiituuuus~~

~Ameeba

1 kommentti:

  1. Miehekkäät miehet on miehekkäitä 8D !

    Toi vika piirros on mielestäni paras. 833

    VastaaPoista