sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Huddudduddaaa! :D

Hyvää päivää iltaa ja huomenta!
Tänään taas päivittelen vähän kämäisiä ja vähemmän kämäisiä töitä. Mukaan tulee ehkä muutama harva kunnollinen työ ja sitten taas jälleen Jessy/ameeba sekoilua yhdessä. Mikä olisikaan parempi kuin yhteispiirrokset ala jessy ja ameeba.. No mutta... Niiden laatu vaihtelee aika huomattavasti. Eihän me mitään fiksua muutenkaan saada aikaan yhdessä ;)


Mutta hereee we gooo!

-----------------------------


Ensimmäisenä kuva omasta tämänhetkisestä vakio PELI Medicistäni , jos tämmöisen urpon näette joskus pomppimassa TF2 kentissä olkaa armollisia XD ( Tai saatte Blutsaugerista.. )
Harmi vain että varmaan harva teistä taitaa pelatakkaan tätä mahtavaa peliä >:( 

Hih , mutta jos taas pelaatte, niin liittäkää toki Steamiin ystäväksi nimimerkillä Ameebaporo. Tuttu ja turvallinen nimimerkki siis! >:DD NIHI.
Tulen vetämään läpyjä kanssanne!

Tämänkin piti olla kokokuva mutta alakroppa meni niin päin honkia että leikkasin sen pois :I
Sitten taas näitä minun ja jessyn yhteis sekoiluja...

Alkuunhan oli ihan kunnollista kamaa.. Taino jaa.. aina välillä oli ja ei.. Mutta lopulta päädyttiin näihin:

Mikäpä sen parempi piirtoväline kuin vaaleanpunainen stabilo? ( Älkää uskoko kaikkea.. Ameeba voi huijata )~Ameeeeebbababababababab..

2 kommenttia:

 1. Minä en ole pelannut... pikkuveli taasen näytti vasta tilastojaan ilmoittaen samalla, että on pelannut kyseistä peliä 630 tuntia yhteensä.
  Minä järkytyin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih , itse olen vasta aloittelija pelissä. Tuosta määrästä olenkin sellaiset puolet pelannut :( 378 tuntia täälläpäin mennyt XD

   ~Amee

   Poista