torstai 4. lokakuuta 2012

Njeh! Vähän stuffia!

Hellohelloo! Minäkin taas vähän päivittelemässä. Tälläkertaa tosin on aika vähäisesti kamaa mutta edes vähäisen! Koneella piirtelyä taas ja tälläisiä nopeita töitä. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja piirtää jotain kunnollistakin välillä kunnon taustoilla mutta eeei >:D

Mutta tabletti on osottautunut unelmaksi ja sillä on mukava piirtää. Vaikka se olikin halpa olen täysin tyytyväinen o3o


MUTTA ensiksi nyt näihin kotona ja koneella tehtyihin töihin ja ehkä sitten taas muutama koulusutun kakkanen tänne jälkeen ;)

---------------------------------------------Ensiksi taas pari TF arttia.. Njehe XD Ropetusta ropetusta.

...voi peukalo..mitä sinä silläpuolella teet...


 Sitten tein nukkepuoliskolleni piirroksia jo aikoja sitten! 
Tässä nyt ensimmäiseksi erään Pullipharrastajan nukke Lupa jonka piirsin hänelle foorumille.Sitten Jo nämä Ressussakin julkaisemani kuvat mutta halusin lisätä ne myös tänne piirrustusblogiin etteivät olisi yksinäisiä tuolla kaukana >B(

Elikkä lyhyesti niille jotka eivät ehkä niinkään Resiinirääpäleet Blogia ehkä seuraa niin tässäpä on pikku aivopieru Ravenista ja herran ilkeästä isukista.
 
.. kirjoitusvirheeni häiritsee minua suunnattomasti...-----------------------------
 Sitten koulusuttujen puoleen! Nämä jos jotkin ovat aivupieruja ja nopeasti sutattuja paperille.. XD Kuten tavallista. Heh!
Kuvat kannattaa klikkailla suuremmiksi jos kiinnostusta löytyy ^-^!

~Ameebaporo

2 kommenttia:

 1. Nya! Ei saa piirtää noin kauniisti! Liian ihania kuvia! Vaikken puoliakaan noista piirustusten töistä tunne (paitti Luppanan ja Ravskun isukkeineen) niin kauniita ovat ja taitavia. Hiiteen nuo anatomiat! Hyvin selviää ilmankin!

  *köh* Kiitos piilomainonnasta X3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos! XD Siinä nyt on sekalaista soppaa joko juuri peliin perustuvia hahmoja tai omia sarjakuva kökkäreitä! Jotka varmaan tulee joskus ehkä tutuksi tai jottain saa nähdä.. Roolipeli hahmoja on niin paljon ettei kaikista voi päästä edes jyvällekkään..

   Anatomia HIITEEN!!


   ( Hihi , pakko se oli mainita mistä luppanalöppänä on lähtöisin! Eihän se muuten olisi oikein D8< .. Vaikka tosin tämä blogi ei olekkaan niin sopiva piilomainonnalle , senverran on vielä vähäinen lukijakunta XDD Mutta mikäs siinä!)

   ~Ameeba

   Poista