torstai 15. marraskuuta 2012

Jehuu! Taas lissöö!

Jepsankeikkaa! Olen täällä taas päivittämässä muutaman hassun kuvasen edelliseen postaukseen liittyen.
Nimittäin sain juuri viimeisteltyä kokokuvan pelimedicistäni sekä sain hieman  tehtyä jatkoa tuohon strippi pätkään joten , ei muuta kuin lykkimään!
Mitään uutta ei ole tapahtunut mitenkään jännästi ja minä vain aikani kuluksi olen jotain rustaillut :DD

Koulusuttujakaan ei ole tullut lähiaikoina. Tai on tullut mutta mikään niistä ei ole kehittynyt julkaisukelpoiseksi XD Toisaalta ihan hyvä vain etten spämmi lyijykynä tuhrauksia kaksineljäseitsemän.Tässä kuva isompana!
 Tässä olisi siis kunnon KOKOVARTALOKUVA Medicistäni jolla useammin pelailen ja siitä nyt on kehittynyt aivan joku oma hahmonsakkin , välillä vaihtelen urpon takkia koska minulla on kuitenkin toinenkin vaihtoehto joka on näkynyt useammissa kuvissa. ( Mutta takki sai lähdön heti kun sain unelmoimani pikku kyyhkysen herralle olkapäälle XD HARMI että itemeitä saa periaatteessa VAIN kolme pelissä tyypille päälle >:O Enkä halunnut luopua maskista tai hatusta joten takki se oli sitten)
Ja Tässä taas jatko kuvasarja edellisessä postauksessa ilmestyneelle pikku sarjakuvan pätkälle XD Tarkoitukseni olisi vieläkin vääntää jatkoa mutta saapi nähdä koska!


Lopuksi Roolipeli hahmo Medicini Claus , koska Jessykkä pyysi minua piirtämään hänestä nopeahkon kuvan jotta ulkonäkökin tulisi esille. Kyseessä on aika ruipelo ja sairas tapaus joten käsitelkää varovaisesti.. *LOL*
~Ameebaporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti