perjantai 18. tammikuuta 2013

Tämän viikon aikaansaannokset

Piirrustuksiaaa! 8D Tälläkertaa tuon edellisen postaukseni jälkeen eikös olekkin kivaa XD
Valitettavasti en ole saanut mitään kovin suurta ja hienoa aikaan mutta edes pari kuvaa jotka ovat julkaisukelpoisia!

Mutta suuremmitta puheitta taas kuviin! :D

Ensimmäseksi tämmöinen nopeataustainen työ Soldieristani Rocketjumppailemassa.
Valitettavasti piirtäessäni en kiinnittänyt huomiota siihen kuina tuota pirhanan launcheria kuuluu pitää kädessä joten se on nyt AIVAN väärin!
Sovitaan että pelini Soldier on niin tyhmä ettei osaa pitää edes asettaan oikein kädessä :V Olen surku tekemään näitä aseita nääs.

Toisen töistä taas tein Sonskille tämän pyynnöstä. Taino periaatteessa itse kysyin häneltä mitä piirtäisin tälläkertaa ja Sonski sitten ehdotti että piirtäisinkö hänen pyronsa jonkun oman loadouttini kanssa.. Pistin hänet sitten vielä valitsemaan KENEN/KEIDEN kanssa ja nämä kaksi herpaderppaajaa Sonski siis valitsi :D

ON se ihana että kun itse ei pyrolla pelaa paljon kakkaakaan saati omista pyrolle mitään kivaa on kaksikin kaveria jotka täyttävät tiimiäni pyroillaan!
Kuvista jäi luokkamerkit pois :V Pirhana.. miksi huomaan nämä asiat silloin kun teen blogipostausta?

( Jep , demoni sai kumiankat..)
Sitten kaksi turhaa koulusuttu söttöä :D ( Skanneriin oli jäänyt KUMINPURUJA joten.. XDDDD)
Viimeisenä haluaisin kuitenkin esitellä vähän ostoksiani , aikomukseni on tehdä/hankkia Medic cossiasustus tulevia coneja varten ( josko saisin valmiiksi jo Tampere kupliiseen.. Jos en niin viimeistään Traconiin o3o ) . Ensimmäinen asuni kappale saapui tänään kotiin sillä kyseistä osaa en olisi millään kyennyt tekemään itse.
Tarkoitukseni on cossata aika lähelle tuota vakituista pelimediciäni 83

Hankin etsystä tämän upean jäljennös maskin Blighted Beakin 2 stylestä ( Ykkös tyyli on hieman hankalampi toteuttaa uskoisin niin ). Aivan upea ja hyvää jälkeä , olen onnellinen että omistan tämän maskin nyt :D Käy koristeestakin!
Uskomatonta kuinka ihmisillä on taitoa kaikkeen tälläiseen <3

Hatunkin olen cossia varten tilannut kun halvalla löysin Ebaysta :V Enää ylipäätään asu hankkimatta/tekemättä. Saa nähdä uskallanko ITSE kokeilla ommella rähmäkäpälilläni :D

Mistähän minä löytäisin pehmolelu kyyhkysen... >:/


~Ameeba

1 kommentti:

  1. EBIN PORO!
    Huinit nokka naamassa.
    Olen ylpeä. 83
    Jotenki toi siun lekuritappi on nii herttane ;w;

    VastaaPoista