maanantai 18. helmikuuta 2013

Ebay pitäis kieltää lailla

Long time no see pals ~ Jessy he'a ! 

Huhhuh ku on tullu Ebayshoppailtua :I. Ei mulla ees pitäs olla rahaa (Eikä olekkaa, lol =_=) mut silti jotenkin ebayn halllllvat asiat koukuttaa. (Tää nyt menee vähän nukkepuolelle mut ihasama 8U) Ensi ostin irtoripsiä nukelle, kenkiä yms stufaa. NOH.
Tänään tuli sit ostettua 3 figuuria alle 20 euron hintaan! Aatelkaa! Alle tullirajan perhana! >:U Normaalisti maksais 50+ euroo varmaan pelkkä yks :(. Tulossa kolme nendoroidia, Black Rock Shooter, Dead Master ja Touhou Flandre .V.''

Nojaa, ainakaan mulla ei menny näihin niin paljon rahaa kun ERÄÄLLÄ henkilöllä :I Ameeballa
Hohhoh, jos kohta kelalta alkais saamaan rahaa niin näitähän alkais tipahtelemaan solkenaan. Oikeesti, jos ajattelette ettette saa ostaa _mitään_. Välttäkää Ebayta.

Otin kans kuvia mun nykyisistä figuureista, en kaikista jaksanu mutta tässä nyt edes pari :3

Ööp, Youmu Touhou Projectista. Tosi pieni figu ja makso maltaita tän kokoseks, mut on se kans ihana. Youmu oli osa mun yläasteen kuviksen päättötyön valokuvasarjaa :U.

 Rena Ryuugu .. Higurashi no naku koro Nistä ja kaikille tuttu pyro asuu nyt jo täälläkin 8D.
 Erp. Sinihiuksikokoelma. Mulla on 3 hatsune mikua, yks iso, yks snowmiku nendoroid ja yks tosi pieni josta ei tullu hyvää kuvaa. Toi palloa pitelevä figu... Mulla ei oo mitään hajua onko se jostain sarjasta vai ei, mut se oli miun eka figu vuonna nakki ja käpykastike. Sit mulla on Death Note L nendo, Death note Rem figu ja kaikkee semmosta turhaa schaissee :I

Noh, yritän alkaa nyt aktiivisemmaks tänki blogin kanssa. Yeehh, see ya next time mates!

~ Jessy

1 kommentti: