torstai 7. helmikuuta 2013

Pieniä muutoksia Blogiin ja figujaaa

Jaa mitä tapahtui!?
No ensinnäkin päätettiin Jessyn kanssa että muokataan Blogi oikeastaan personal blogiksi koska on kiva blogata muutakin kuin piirroksia ja on helpompi pitää tämäkin paikka aktiivisena (eikä viitsi kolmatta tehdä) :) Mutta ei hätiämitiä jokatapauksessa tänne ilmestyy piirroksia ja kaikkea muuta kuvaa mitä ikinä sählätäänkään. Senverran halusimme tosiaan muuttaa että olisi kiva puhua täällä muustakin kuin piirroksista , kuten harrastuksista ja ehkäpä juuri cosplaysta ja kaiken maailman kökkäreistä mitä tulee mieleen!

(No worries mates! Blogi ei ole muuttumassa ängstinpurku blogiksi saati "Tässä minä istun seison paskon ja syön" - blogiksi )


Mutta oikeastaan tuo ei ole ainoa syy miksi kirjoitan on että sain vihdoin vähänaikaa sitten tilaamani TF2 figuurit käsiini<3 Alkujaan minun ei ollut tarkoitus näitä edes hankkia *hih* mutta kun hokasin Ebayssa sopivan tarjouksen en voinut vastustaa..

Jotenkas tälläisiä epeleitä saapui tähän talouteen muiden fanikamojen keskelle XD :Muthafuuking scrumppah man! Demodemodemomaaan <3
Oli tottakai ensimmäiseksi pakko vaihtaa vaihtokäsistä tuo pullokäsi figuurille. Mitä olisi Demoman ilman pulloaan<3


 Huddahudda hudh! Mangahyllyni ylin hyllykkö alkaa täyttyä TF2 kamasta :I
Alan tarvita jo lisää tilaa.
Muut figuurit saavat kohta lähtöpassit mangahyllyni alemmiltakin hyllyiltä että kaikki saadaan kasaan :V ( kuvaa ottaessani en ollut vielä muistanut laittaa pyron omaa korttia tuohon demomanin tavoin , hurrdurr.

Mihinkähän minä tilaamani isot TF statuet ängen kun alkaa olla jo noin täyttä!?


Ja toisen mangahyllykköni päällä.... Odottaakin Cosplay asuun kuuluva päähine ja maski ( Kaiken sen BJD proppien ja kamojen keskellä ). Pitää vielä paljon duunailla mutta tällä lähdetään ;)
 

2 kommenttia:

 1. Jotenkin tuttua, että hyllytila meinaa loppua kesken. XDD Mun kaikki muu roina alkaa tiivistyä yhteen kasaan, että mangoille ois tilaa... täällä näin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikäläisellä mangat vievät valmiiksi niin paljon tilaa että kaikki pitää yrittää pusertaa joko niiden päälle tai eteen kuten näissäkin tapauksissa.. Nukkekamaa ja figuureja ja kaikkea muuta on jumalattomasti mangavuorien edessä ja päällä ja yritäppä sitten lukea mangaa kun kaikki pitää siirtää pois tieltä :I Sen siitä saa kun on kerännyt hurjan kokoelman ja tilaa ei ole paljoa.

   ~Ameeb

   Poista