keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Plölörrghh, TF2 Piirtelyä!

Heissan! Tulin nyt päivittämään tämänkin puolen taas välillä ennen Tampere Kupliita .
Luvassa on siis piirros tai pari mutta ensin haluan vähän lätistä , koska yllämainittu tapahtuma onkin jo viikonloppuna ja olen innoissani XD .
Olen jo hetken aikaa harmitellut etten ole päässyt MIHINKÄÄN coneihin tai vastaavankaltaisiin tapahtumiin :V
Mutta nyt! VIHDOIN pääsen taas vähän kiertämään ja hillumaan conimaisiin tunnelmiin , vaikkei Kuplii olekkaan niinsanotusti con on tapahtuma silti samaa luokkaa :V ONNEKSI , mitähän olisin tehnyt jos seuraava con mihin pääsisin olisi ollut vasta Tracon , olisin kituuttanut itseni hengiltä.

Harmi kyllä ettei Medic cosplay asuni ole vielä valmis , olen ollut laiska ja itse vaatteiden teko/ hankkiminen on jäänyt vähän vaiheelle , Amputaattoriin en ole löytänyt kunnon materiaaleja jne jne jnee!

Minut voi siis todennäköisesti Bongata sekä Lauantaina että Sunnuntaina eri ihmisten seassa XD Olen todennäköisesti kiireinen ja seilaamassa edestakaisin mutta moikata saa :C .
Joku Nukeista on lähdössä kyllä mukaan Lauantaina , sunnuntaista en tiedä , ehkä , ehkä.

Saa nähdä löytyykö mitään taaskaan , minulla on ollut hankaluuksia löytää coneista mitään kiinnostavaa , mutta eiköhän senkin näe SITTEN!MUTTA siinä se ja eiköhän laiteta pari piirros tähän. Olen vieläkin kovasti yrittänyt harjoitella erilaisten asentojen piirtoa josko joskus alkaisin ymmärtämään anatomian salat .
Perspektiiveihin ja kuvakulmiin en uskalla vielä edes siirtyä kun tuppaa olemaan ongelmia näissäkin :V

 Ensiksi vähän EngySollya tähän :I
KERRANKIN SINISENÄ! 
Malleina käytin oikeastaan Solly Statuetani ja engineerin wikipediasivua :I


Ja sitten vielä tämä , joka on vielä tekovaiheessa , Vip kuva siis. Olen juuri aloittanut värityksen mutta innostukseni lopahti lyhyeen joten katsotaan koska tulen saamaan tämänkin kuvan tehtyä loppuun :D
Siinä ne olivatkin :I Luonnoksia minulla ei taida nyt olla muuta kuin keskeneräisiä joita en skannannut , duh!

KIITOS lukemisesta! :)
*Vetäytyy takaisin pelaamisenpariin*

~Ameeba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti