keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Taas se ameeba ihkuttaa figuja :I

Joo , otsikko sen kertookin. Olen taas saanut käsiini kaksi uutta figuuria/statueta , toista olenkin jo hetken odotellut kun ostin sen ebayn kautta pre-order iteminä. Toinen taas oli enemmänkin vähän epäharkitumpi ostos mutta tyytyväisiä ollaan! Elikkäs , asiaan:~~


Tilasin siis Ebaysta suoratilauksena Honkongista Pre-Order Figma figuurin , suosikki manga/anime sarjastani Berserk~ . Näitä Berserk figuureja harvoin löytyykään kun ei ole ehkä sitä kaikkein suosituinta tavaraa mutta olin onnellinen saadessani toisen Berserk figuurin käsiini tuon Tampere Kupliista ostetun seuraksi!Tämä on varmaan ensimmäinen todella laadukas Action figuuri mikä minulla on koskaan ollut :I .
Yleensä kaikki hankkimani Figuurit ovat joko hieman laimeita action figuureja joiden liikkuvuus on sitä luokkaa ettei vaivudu edes posettamiseen , tai sitten omistan Statue tyylisiä figuureja.

Joten tähän oli jännä tutustua :)


Kiljaisin onnesta avatessani pakettia löytäessäni nämä kaksi ART korttia sekä Berserk 37 manga osan. 
Englanniksi 36 onkin jo julkaistu suomessakin mutta 37 japaniksi oli minunkaltaiselleni fanille aika aarre :) .

Ja JEESUS näitä lisäkäsien MÄÄRÄÄ!!Sitten vähän testaamaan , vaihtelin vähän osia mielenkiinnosta.
Gutttsssss<3 Tämä ulkomuoto ja itse hahmo on muutenkin suosikkini koko sarjassa , joten...
Voin sanoa vain että olin todella onnellinen :D

Molemmat Berserk figuurini pääsivät mangahyllylle aitiopaikalle Berserk mangojen ja animeboxin päälle. XD Taustalla muuta randomia omistamiani sössöjä lol..

(Sebastian joutui kirjatueksi, että berserk mangat pysyisivät pystyssä hyllyssä, HAH XD)


 -----------------

Okei! Sitten päästäänkin seuraavaan ylpeydenkohteeseeni jonka tänään hain postista.

Olin jo pitkään pohtinut ostavani Bioshock Infinite pelin itselleni , pelin upeuden takia. Niin monesti olin haaveillut pääseväni kokeilemaan kyseistä peliä katsellessani Gameplay videoita youtubesta.

Ja no ajatus lähti itseasiassa siitä kun Jessykän kanssa pyörittiin viikonloppuna kaupungilla, tuttuun tapaani raahasin hänet pelikauppaa ja bongasin monta erilaista artbookkia kyseisestä pelistä . Alkujaan pohdin ja pohdin ostaisinko yhden kirjasen mukaani ,mutta päädyin tulokseen että jätän tälläkertaa kirjat hyllylle...
Seuraavaksi huomasin isomman limited edition paketin , jonka nimeä en nyt edes muista .
Mukana olisi tullut jonkunsortin pikkukamaa ja minikokoinen Handyman figuuri , noh , tajutaan varmaan että sitäkin kuolasin urakalla ja olin melkein valmis ostamaan sen .
Ainoa este oli SE että olin JUURI eri kaupassa ostanut UUDEN PELINÄPPÄIMISTÖN mikä maksoi taas summan rahaa , joten jätin pelin taas kauppaan....

Kahdessa pelikaupassakin käytiin ja molemmissa iskin kuitenkin silmäni siihen ISOIMPAAN ja mahtavimpaan kolmanteen pakettiin... "Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition" , hintaa pohdiskeltiin pitkään ja olin lyödä vetoa että siitä paketista saisi pulittaa varmat 200 euroa taas kerta jos haluaisi.

Pistin sitten ujoudessani JESSYN kysymään pakettien hintaa. Ukko kassalla heitti että ovat aika suolaisella hinnalla myynnissä ja hinta olisi about 146€. Olihan se iso hinta kieltämättä.

Siinävaiheessa oli pakko huokaista ja jättää paketti kauppaan.Kuitenkin kotiin päästessämme aloin tutkimaan nettiä , vieläkin päässäni suuri himo ostaa kyseinen paketti Songbird statuensa takia.

Sitten avautui sivu , jossa paketti oli halvemmalla myynnissä.

Minä emmin ja pohdin , kunnes Jessykkä kyllästyi ja tokaisi "NO OSTA!?" .

Ja niin minä painoin tilausnappia :I


Ja täällähän se on!

Tavaramäärä oli kyllä huokea , hintansa arvoinen pakkaus :I
 Tämän pikku Handymanin olisi saanut pienemmässäkin paketissa :D HAH! ehkä 2cm jos sitäkään.

Mukana tuli myös minikokoinen artbook :3 Ja jonkunsortin art kortti!


Sitten itse peliin liittyvät herkuttimet<3 Latauskoodi sekä Soundtrackkiin ja Erikois uprage packkiin peliin.Mutta ehkäpä se minulle tärkein itse pelin jälkeen...
 Baoooww<3


Nyt minulla on ihka oma pikku songbird vartioimassa hyllykköäni<3Kiitos taas kun jaksoitte lukea turinoitani ja näkemisiin! Seuraavaan kertaan ;)

~Ameebaporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti