tiistai 14. toukokuuta 2013

Piirroksia suttuja ja puttuja!

Heips! Tulin taas päivittämään muutaman kökköisen piirroksen tänne :3 !
Muuta minulla ei oikeastaan edes tälläkertaa ole , mitään sen kummempia ei olekkaan tapahtunut saati mitään. Tässä sitä ollaan vaan pelailtu ja oleskeltu .


Ensimmäisenä kokonaan valmiiksi tehty kuva tulevasta BJD:stäni , taino tämä on oikeastaan enemmän raakasuunnitelma tulevasta herrasta Jarvisista. Hänestä on tarkoitus tehdä vähän punk ja motoristityylinen henkilö . Gamerinörtti joka asustelee veljensä kanssa yhdessä ja käy juuri ja juuri koulua.

Herralle todennäköisesti on tulossa vähän erilaista vaatetta mutta tämä toimii suunnitelmana ja myös tatuointeja ja lävistyksiä taitaakin poitsulle tulla enemmän kuin kuvassa tällähetkellä on :I riippuu miten saan asiat toimimaan!


Sitten muutama random luonnos kaikesta kökkäreestä mitä olen piirtänyt. On TF:hahmoja ja OC hahmoja :D kaikkea laidasta laitaan lol...
TF OC medicini Claus :C
 

 Tämän kuvan piirsin ollessani hoitamassa vanhan naapurin lapsia viikonlopunajan. Tyttö pyysi prinsessatyylistä tyttöä ja minähän yritin :I En tosin sano mitään onnistumisesta , en ole hyvä tekemään tytöntylleröitä.

 Omia hahmoja :C


TF kamaa.
Kiitos katselusta!

~Ameebaporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti