maanantai 22. heinäkuuta 2013

Suttupiirroksia! :O

Pitkästäaikaa! Tännekkin postauksia , en ole kamalasti mitään kunnollista piirrellyt tai hankkinut niin on ollut tämä blogi vähän vähemmällä huomiolla , kuitenkin nyt sain kasaan pari kuvaa , niin luonnoksia kuin valmiitakin kuvia joten mikäpä siinä! Eikun postaamaan.
Tälläkertaa postaus on enemmän OC painotteinen , kerrankin on tullut tehtyä omia hahmoja pitkästä aikaa.

Ensimmäisenä kummitustyttöni Rozé joka ei omaa varsinaista oikeaa kehoa ollenkaan , tämän tyttelin piirtäminen on rentouttavaa , sillä ei tarvitse miettiä kakkaakaan anatomioita :D
 

 Toinen kuva onkin enemmän kuin sarjakuvasta , haluaisin niin kovasti aloittaa jonkunkaltaisen sarjiksen , mutten koe että taitoni riittäisivät mihinkään :C . Mewh!

Tässäkin fiilistelin kun olisin halunnut aloittaa kuvan kyseisen hahmon tarinan menneisyyttä myöten , mutta taidot eivät vain riitä , en osaa piirtää taustoja saati kivoja kuvakulmiaaa :C . Vielä täytynee kehittää taitoja että onnistuisi toteuttamaan sen mitä oikeasti haluaisi.

 Viimeiseksi pari suttuputtua , tämä ensimmäinen sisältää Pullip nukke tarinani hahmoja , kahta heistä ei ole edes olemassa vielä nukkena , mutta haluaisin heidät nuketettaviksi :)

Kyseisen sutturan tein itseasiassa tänään ollessani HYVIN tylsistynyt pajalla , jossa käyn pitämässä yllä päivärytmiä >:D .

Kokeilin eri värejä ja pelkillä tusseilla piirtämistä , paperiin syntyi kakkaa suttuakin välillä kun eivät meinanneet tussit toimia :DDD .


Sitten lopuksi onkin vain muutama luonnos jotka HALUAISIN jaksaa tehdä loppuun mutta epäilen suuresti :I  Kiitokset katselusta :3

~Ameeba

1 kommentti:

  1. Taustojen piirtäminen on tuskaa. x'D Ikinä ei keksi mitään järkevää.

    VastaaPoista