lauantai 3. elokuuta 2013

Sarjissivu ja muuta kakkaa.

Heipparallaa, pitkästäaikaa tännekkin taas päivitys , piirtelyä on tullut vähemmän tehtyä lähiaikoina , mutta jotain olen silti saanut aikaan :) .

Enemmänkin kuin pari työtä on vielä kesken , päätin silti ihkutuksen vuoksi tulla tänne postaamaan jo nyt!


Mutta ekaksi , tein sarjakuvasivun liittyen Pullip nukketarinaani , halusin kokeilla kuinka sitä piirtäisi ja miten :D .  Idea oikeastaan lähti kun muuan miitissä mainittiin että tätä pitäisi piirtää sarjikseksi.
Harmi että osaan olla niin laiska ettei sellaisesta mitään tulisi X) Siksi saadaankin vaan yksittäinen random lol sivu :D! ( Ja ehkä tulevaisuudessa yksi lisää jos jaksan viimeistellä kyseisen sivun ..

Ja tässä luonnosteluja kyseistä valmista sarjakuvasivua EDELTÄVÄÄ kohtausta , ja kuinka piirtäisin Julietten tällä vähän erilaisella tyylillä..Ja mitäpä olisi Ameeban postaus ilman TF2:sta..Noh...

Sain vihdoin jotain pitkään unelmoimaani , en ehkä suosikki efektilläni , mutta on sen arvoinen!
( Tämä on vähän TF2 insidejuttua joten pahoittelen lukijoille jotka eivät tätä innostuksen syytä ymmärrä (Koska no minullahan on ollut sama hattu jo milkein alusta saakka... mutta tässä on spesiaalia <3 ) ,  HALLELUUJA )

Vaivanloisen keräyksen ja tradetusyrityksien vaiva palkittiin tänään kun sain vihdoin itselleni Unusual Blighted Beakin.. UNF<3 Hyvää "synttäriä" medic , medigunisi pääsi yli 3000 uberin ylitse ja pelitunteja TF:ffässä on enää muutama tunti ennen 1000 tuntia pelattuna. Medicin pelaustunnitkin hipovat pian 300 tuntia! *WOOOOOOOT*

EDITTI:  Tässä vielä Sonskille myöhäinen SYNTTÄRIKORTTI! ( Kai muistin ikäsi oikein :III)~Ameeba

2 kommenttia: