lauantai 24. elokuuta 2013

Stuffffhh!

Jeesboks! Tänään taas postailen pari valmista piirrosta :D Koska kerta aikaa on. En ole vielä jaksanut laiskuuttani skannata koulusuttujani joten kaippa tungen niitä sitten myöhempiin postauksiin.
Syynä onkin rehellisesti se , että joudun nykyään repimään skannerini virtajohdon pois kun en käytä sitä , sillä Pablo kissa tykkää istuskella ja tepastella skannerin päällä painellen sen nappuloita... Päälle , pois , tulostamaan ,skannaamaan... Koko kone pian sekoaa , joten joudun pitämään sen johdotta useasti :D


MUTTA TÄSSÄ olisi kolmisen valmista piirrosta teille taas katseltavaksi :)

Tälläkertaa työt ovat huomattavasti TF2 painotteisia , olen kadottanut taitoni piirtää kyseisiä hahmoja liika OC piirroksien jälkeen joten harjoittelua on tullut tehtyä taas.


Ensimmäiseksi uusi Steam avatarini omasta medicistäni :3 Tämä oli oikeastaan pelkkä suttu joka syntyi aivopieruna ja piirtoharjoitteluhalusta.
Tämä Heavy taas , syntyi ideastani tehdä artvaihto Sonskin kanssa. Molemmat olimme pohtineet kuinka pitäisi opetella piirtämään Heavyjä , joten heitin siinä haasteeksi sen , että molemmat piirtäisivät toistensa Heavyn , ja niin kävi! Oma teokseni on hurjasti tylsempi ja huonompi kuin Sonskin lopulta aikaansaama kuva!

HURJAT kiitokset Sonskille<3


Myös eräänä kauniina päivänä , minulla oli tylsää (Yllätys) joten Sonski päätti käskeä minut piirtämään gosumallinsa.. Ja minä tein työtä käskettynä :)Kiitokset taas katselusta!

~Ameebaporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti