lauantai 5. huhtikuuta 2014

Piirrustelua ja figuurikokoelma kasvatusta

Heipparallaa taas! Nyt päivitellään kaikenmoista sekalaista! On tullut piirreltyä vähän sitä ja tätä mutta myös kasvatettua vähän figuurikokoelmaa joten kuvia siis jonkunverran luvassa! YAYS!Ensimmäiseksi Osirista jonka suttasin aikanikuluksi samalla kun olin äijää itsessään jaksanut alkaa kuvaamaan , hienoa tälläiset yllättävät innostukset.

Insert super low quality inside läppä here......Jaaaa suunnitelmia uuden nukkeloisen stylauksesta , nämä piirrokset onkin jo nähty aikanaan Ressussa :3

Viimeisenä onkin vähän fanartsua Yu-gi-oh sarjan hahmosta , well yes i like that series!
Itse olen lapsesta saakka ollut hulluna pelikortteihin/keräilykortteihin , innostus alkujaan alkanut Pokemon sarjan saavuttua suomeen  , joten ei varmaan ole vaikea arvatakkaan miksi olen pitänyt tästä sarjasta..

Siinä missä muut vastaavanlaiset korttipeli taistelu animet/mangat eivät ole onnistuneet minuun iskemään Yu-gi-ohin ensimmäinen seriessi ( miksikäsitäsanoisi ei se kausikaan ole kun sekin oli jaettu vissiin 3 "kauteen" ) pisti meikäläiseen puhtia hirmuisesti , kortteja tuli hankittua ja hahmoja fanitettua , valitettavasti petyin valtavasti uusiin sarjan jatkoihin ja niihin en koskaan paremmin perehtynyt.  ( Tosin on minun myönnettävä että omistan myös kortteja esimerkiksi Duel Masters sarjasta joka haiskahtaa hyvin paljon Yugiohilta erilaisin maustein.. Samalla kuin Beyblade hyrrät ovat vieläkin kaapissa tallessa ... heh! )

Siitäkin tosin on jo aikalailla aikaa , miksi siis hurahdin piirtämään suosikkihahmoani näin yllättäen?
Sitä se tylsyys teettää , lähdin kaivelemaan massiivisia mangahyllyjäni vanhoja sarjoja tutkien ja lähdinkin sitten lukemaan tätä uudelleen , muistaen kuinka paljon sitä rakastin ja fanitin :D
NÄIN EI MISSÄÄN nimessä saisi tehdä , sillä iskipä se sitten uudelleen ja mietin MIKSI menin lukemaan ne , sillä nyt olen taas kaivanut muinoin kasvatetun korttikokoelmani esiin ja alkanut pohtimaan sen kasvatusta , samalla himoiten figuureja lempihahmoistani. ( Yhden jo sorruin ostamaan.. ugh )
Tuosta päästäänkin sitten FIGUUREIHIN , niitä minulle nyt ei hurjaa määrää ole tullut lisää mutta TF2 kokoelmani sai vihdoin ja viimein täytettä kahden suuren Gaming Heads statuen saapuessa käsiini. Sniperistä en muistanut ottaa avauskuvia ollenkaan mutta no Medic ne ansaitsi , onhan tuota figuuria odotettu päälle puolitoista VUOTTA.. *jupisee välittäjän hitaudelle*

Tulli ei tainnut oikein tykätä siitä että tullasin kyseisen statuen koriste esineeksi joka maksaa hirmuisia summia , en ihmettelekkään että epäilyksiä heräsi. Mutta TOTTA SE OLI! KALLIS STATUE EIKÄ MITÄÄN RÄJÄHTÄVÄÄ!Mangahyllyni peleille pyhittämäni alue alkaa olla pikkuhiljaa täynnä :I  ( Tarvitsen pian kaikelle näillekkin omat vitriinit! Pölyttyvät kurjasti hyllyjen päällä.)
Suuri Creepperpehmoni ja muutama pikku actionfiguuri ei todellakaan mahdu tuonne enää joten ne ovat alkaneet valloittaa yhtä hyllykköä manga pokkareiden edestä.

Hauska fakta on että Medic statue on monta kertaa heavyä pidempi vaikka itse pelissä tämähän ei kävisi laatuun!
Tampere Kuplii tapahtumasta ei onnekseni kuitenkaan tarttunut mitään muuta kuin Traconin lippu ja jumalatoman söpö Danbo pahvilaatikko figuuri <3


Seuraavana taidan hamstrata muutaman Yugioh figuurin kotiin koristamaan muita hyllyjä ^^'' Eehhh..


Ameeba kuittaa ja palaa omiin hommiin! HEISSULIVEI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti