keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Söpö pieni paha tulokas

Pakkohan tänne on heittää pari kuvaa uusimmasta , ja aivan älyttömän söpöstä minifiguurista :D <3 Pieni ja pippurinen kaveri , uskomatonta kuinka pieneen figuuriin onkin onnistuttu tekemään näinkin kaunis maalausjälki. One Coin figuurit osaavat yllättää , tekisi mieli hankkia kasa näitä , ihan täysin randomeista sarjoistakin joista en ole koskaan edes kuullut , ihan vain koska ovat niin jumalattoman SÖPÖJÄ.


Tälläkertaa kuitenkin itselleni tutusta sarjasta Yu-Gi-Oh! : ista , Thief King Bakura >3<
( Haluan ne kaksi muutakin versiota Bakurasta... ja muutkin hahmot.. nyt .. heti :C Jos olisin löytänyt olisin hankkinut varmaan koko setin samantien , mutta eipä niin eipä.. Ehkä tulevaisuudessa . )
Seikkailua vielä pelikorttien ja niiden pakkausten keskellä.. Keräilijän luonteeni ei suostu luopumaan upeista korttipakkauksista :D Ehhehheh... 
( Hankin ihan vain ahneuttani joskus "Yugin" ja Kaiban starter Deckit muiden korttien lisäksi, koska mikä sen parempi , kuin omistaa kopio herrojen käyttämistä pakoista ..? Haaveenani on kerätä vielä muidenkin hahmojen pakkoja kokoon , mutta se onkin työn alla , niitä ei saakkaan näin helposti suorana pakkauksena ^^'' )
 


( *Cant handle this cuteness* Säälittävästä koostaan huolimatta luonne huokuu hahmoa itseään :D )

Lopuksi pari turhaa piirrosta : 
En ole pitkiin aikoihin tehnytkään piirroksia "käsin" , mutta tässä muutama suttuputtu jotka olen tuhrannut joko tylsyyttäni tai muuten vaan. Käsinpiirtotaitoni ovat nyt sitten hukkuneet jonnekkin, jos joku niitä näkee viitsisikö palauttaa?
Kiitustakatselusta :3
 
~Ameeeba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti