keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Sutturoita ja minifiguja

Ja hep hop! Taas vähän settiä , kun piirroksia on kertynyt taas muutama ja senlisäksi sain minifiguurikokoelmaani taas kasvatettua. :3

Yayh! Mitä minulle muuten kuuluu? Ei yhtikäs MITÄÄN kotona homehtuessa ja "töitä" tehdessä :C tällähetkellä elämässäni ei tapahdu mitään , en ole jaksanut käydä missään saati vaivautua nostamaan pikkurilliänikään asian eteen.. Ehkä minä tästä pian taas lähden liikkeelle ja saan postattavaa muuallekkin kuin tänne :DDD Hih.

No mutta yksi hyvä puolihan tuossa on.. tulee piirrettyä.. paljon.Minecraftia on tullut paljon pelailtua , ja peliporukkani väellä on kumma tapa piirtää ihmisten skinejä hirveällä vimmalla! NO halusin liittyä porukkaan mukaan...tylsästi piirtämällä omani :I ! Tälläkertaa halusin korostaa skinissäni myös sitä , miten oikeasti näin tavanomaisesti piirtäisin itseni , ainoastaan minecraft skinini ominaisuuksilla.Samaisessa porukassa myös tuli kummasti puheeksi miltä kukakin näyttäisi eläimenä , tai mikä eläin henkilö olisi.. Täytyy sanoa että kyllähän minä mieluusti valitsisin suden , pöllön tai jonkun , mutta luulen etten pääse derppaavaa poroa tai muurahaista pidemmälle.. Joten nimeni mukaisesti piirsin "Ameeba"  PORON.. ( Joka muuten näyttää vuohen ja laaman risteytykseltä..)
 
Jaaaaa enkös minä myös sitten osallistunut taas taidevaihtoon Pullip suomen foorumilla , tämä on sen aikaansaannosta.. 
 
Viimeisenä vielä kuva OC vamppyyriherrastani. Edwardin isäpapasta.. ( Kuvakoko on HURJA koska en jaksanut pienentää sitä blogiinlaittoavarten , onneksi esikatselukuva kuitenkin on tarpeeksi selkeä ettei sitä tarvitse edes periaatteessa lähteä suurentelemaan )

 
 Sitten vähän randomeita valokuvia ennen kun pääsen esittelemään taas uutta pientä figuuritulokasta!

 Puolivuotias koiranpenska Taiga se vaan kasvaa kokoa... ei tätä enää pennuksi voisi sanoa jos ei ikää tietäisi!

JA LOPUKSI , kuvia taas boxinavauksesta kun toinen kappale Yu-Gi-Oh sarjan One coin figuureita saapui taloon..


Bongasin herran yllättävän halpaan hintaan huutokaupassa ebayssa.. No viikon sitten tutisin ja tätinöin saanko herraa vai en. Tuuri ilmeisesti oli tälläkertaa puolellani ja kala nappasi syötin.

 
  
Edellinen tulokkaani esittelee ja seuraa avausta mielenkiinnolla.Boxi on ainakin erilainen kun viimekertaa , eri setti kyseessä.


Hahmo kuitenkin on yllätys yllätys.. Bakura XD 
Alkuperäinenkin Ryo Bakura pikkufiguuri on jo matkalla kotio! Sitten minulla on koko pirun kolmenkopla koossa , ja ehkä pääsen hamstraamaan muita hahmoja? Ehkä.. jos nyt raaskin.
Nämä kolme oli kuitenkin pakkohankintoja , sillä joka versio herrasta on vain niin jumalattoman hellyyttäviä sekä itse mangassa , animessa että näin figuureina.


Suunnitellaankohan tässä jonkunsortin evil plääniä tulevaisuutta varten?

Sitten vielä pari kuvaa , harmikseni tämä epeli ei ollut niin kauniisti maalattu kuin uudempi julkaisu Thief king Bakurasta , pieniä maalausjäljen leviämisiä oli havaittavissa. Mutta eipä onneksi häiritsevästi , mikä haittaisi figuurin söpöyttä :D 
( En malta odottaa koska pääsen vertaamaan vielä Ryo:ta näihin kahteen. )Kiitokset taas katselustanne! Ameeba kuittaa ^^

~Ameeba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti