lauantai 12. heinäkuuta 2014

Vanhoja ja uusia piirroksia päivitys~

Heippatirallaa! Pitkästä aikaa tämän blogin puolella taas ollaan! Ajattelin että heitän tänne taas muutaman piirroksen tältä väliajalta , osan olette jo varmaan nähneetkin jos seuraatte Resiinirääpäleet blogia sillä julkaisin piirrokset sinne jo aikaisemmin , mutta niille lukijoille jotka seuraavat pelkkää Dörppiä saattavat nuo olla uusiakin.


Varoituksen sanana yksi kuva ainakin sisältää "kauhu" aihetta joten , jättäkää lukematta jos ette tykkää kummituksista ~


Aloitellaas! Ensiksi ajattelin kokeilla piirtää itselleni uuden avatarkuvakkeen Originiin , minecraft skinini inspiroimana . ( Se ei kuitenkaan onnistunut suunnitelmien mukaan joten jää käyttämättä. Koska kuva on liian yksityiskohtainen ja pikselöittyy liikaa ~  >_< )
Sitten erään ikivanhan Jessyn ja minun tekemän improsarjiksen hahmo , jonka halusin vain vääntää uudelleen desinginä.. Kun katselen herran vanhoja kuvia itken suorastaan verta , ja suoraasanoen en edes KEHTAA linkittää niitä tänne!

Idea lähti kun Jessyn kanssa puhuttiin että voitaisiin joskus kokeilla palata uudelleen kyseisen sarjakuvan pariin ja ehkä piirtää se uudelleen! Nyt näin "vanhempina" idea saattaisi olla vähän helpompi toteuttaa ja siinä voisi olla vähän juontakin.
 Jaaaa OC kummituspoika Danny , roolipelistä. Tajusin etten ole piirtänyt pojasta kuin YHDEN virallisen kuvan ikinä , ja se oli korvattava , myös desing oli hahmon vanhuuden takia hieman kierossa ja korjailua piti tehdä XD 

( Sitä sen saa kun katselee Corpse partya , muistaa vanhat gorehahmonsa ja haluaa piirtää näitä lisää<3 )


Kuvat jotka monet ovat jo nähneetkin! Nukkeja ja nukkesuunnitelmia : 

 Looopuksi vielä pari sutturaputturaa! Jotka ansaitsivat paikkansa blogin puolella.
Näistä en sen enempää edes selittele , ovat kaikki omia hahmojani jostain suuntaa, joko OC , peli tai nukkehahmoja. Joita tullaan näkemään todennäköisesti useamminkin. Tai on nähtykkin.

Skannattujen kuvien laatu vaihtelee isojen kuvakokojen takia , siksi pahoittelen pikselimössöyttä.


( Muistakaahan että kuvat saa klikattua suuremmiksi , mutta jotkut niistä ovat ihan jumalattoman isoja sillä laiska ameeba ei ole jaksanut pienentää niitä :) )

~Ameeba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti