maanantai 22. syyskuuta 2014

Arttia ja malttia..

Heipati hei! Tulin taas viskaamaan tänne pari piirrosta , nauttikaapahan taas ja näkyillään ~~

One Piece hypetykseni senkun vaan jatkuu, joten saatte kaksi fänärttikuvaa ensimmäiseksi , näin nyt kun vihdoin onnistuin piirtämään Krokkendoolin hiukset oikean mallisiksi  >u< ... Ja sain kerrankin jonkun MUUNKIN piirrettyä kuin Crocodileä tai Doflaa :I ..


Foorumilla Jaya antoi minulle luvan piirtää BJD:nsä ja niin minä tein! Näin alkuun nopeahkosti harjoitteluksi ~  Ajattelin jokupäivä kokeilla uudelleen paremmin tuloksin!

----------

Pari luonnosta~  
Ensimmäisenä hahmo joka olisi tarkoitus nukettaa joskus.

Ja taas One Pieceä.. ^u^'' nopeita luonnoksia ulkomuistista, unohdin Acelta kaulakorun ja rannekkeen jne , mutta näillä mennään >:DDDD


------------


Lopuksi Collab systeemi Sonskin ja Vulren kanssa! Idea onkin yleinen DA:n puolella eli vaihe vaiheelta eri ihmiset jatkavat toistensa kuvia , jolloin saadaan mitä jännempää jälkeä aikaan!

( Valitettavasti Sonskin väritys ei ole vielä valmis , joten sitä ei tässä ole , editoin sen myöhemmin kunhan kuva valmistuu :3  Kiitos Sonskille yhteenvedosta!

EDIT:
Tässä siis erikseen "minun" työni ..
( Varoituksen sanasena nämä kuvat ovat IIISOJA )Tämä kuva on turha klikata suuremmaksi sillä linetys on taustaton XDD ~~ Ei näe mitään.

~Ameeeeba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti