keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Lots of shieeeeet

Päivittely onkin jäänyt hitusen vähäiselle täällä blogin puolella , pahoittelen sitä! Siksi saattekin nyt jumalattoman määrän kuvia o__o Moni niistä on isokokoisia ,sillä pienennysoperaatioon ryhtyminen oli minulle syystä tai toisesta puolimahdoton rupeama..


Ensiksi työprojektini , minua pyydettiin piirtämään ohjeidenmukaisesti neljä kuvaa eri vuodenajoista , aiheena kuinka kolme vapaastivalittavaa eläintä yrittävät pyrkiä kuuhun! :D Tälläitä tuli saatua aikaan , ja täytyy sanoa että en ole taustojen expertti ja sen näkee! ( Enkä kyllä eläintenkään.. heh! )

 Tokaksi taas pari piirrosta uusista nukeista! Mephisto, joka saapui huusholliin ja odottaa vaatteitaan ja omaa nukkeaan. Kun taas räkänokka Vincent on päineen matkalla kohti suomea :)


 Yllättävää kyllä , mutta minut saatiin ylipuhuttua luomaan oma instagram account piirroksia ja nukkepäivityksiävarten.. Mitäs siinä sitten , minä tein sen ja tässä onkin kyseiseltä sivulta saatu piirrospyyntö. Henkilö pyysi taustallista kuvaa minecraft hahmostaan , ilmeisesti omaa youtube kanavaansa varten , ja minä tylsyyttäni suostuin projektiin. 

Toivomus oli saada vähän pyöreäkasvoisempaa ja chibityylisempää hahmoa kuvaan , ja siitä syystä tein tästä samasta kuvasta kaksi versiota.. Chibimäisemmän toivomusten mukaan , ja omaa mieltymystäni omalla "virallisella" tyylilläni.


 Ja toinen minecraft skin , mutta tämä taas enemmänkin kiitoksena taas kerran Sonskille tämän kaikista ihanista arteista mitä tuo on minulle tässä tehnyt!
(Ja se oli myös hyvä tekosyy harjoitella tyttöjen piirtämistä.. ei vieläkään tunnu siltä että olisin löytänyt sen oman mieluisin tyylin ja tavan piirtää naisia , joten harjoitteluahan se vaatii. )JA viimeiseksi pläjäys omia OC hahmoja!
( Taino tämä eka tässä ei ole periaatteessa saanut hahmoa , kunhan piirsin jotain mitä tuli vain mieleen , ja lopulta totesin että tälle herralle on pakko vääntää tulevaisuudessa ihan kunnon hahmo.. Liekö jotain lohikäärme prinssielffimeininkiä )


Viimesenä muttei vähäisimpänä random luonnoksia omista hahmoista. ( HUOM nämä kuvat ovat IIISOJA koska niitä ei ole viimeistelty millään tavalla.. Kiitush! )
 Kiitoksia katselusta ja seuraavaan kertaan taas X)

~Ameeba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti