lauantai 25. heinäkuuta 2015

Obsession much?

Heippa! Pitkästä aikaa tälle puolelle kirjoittelen! Arttia on paljon jaettavana ja muutakin!
Lähiaikoina olen ollut taas totaalisen koukussa lapsuuden pakkomielteeseeni ( tai on se todnäk vieläkin jos olen taas aivan pärinöissäni tämän kanssa ) Pokemoniin! Menin ja ostin pitkään haluamani 3DS:ssän vain jotta pääsisin vihdoin pelaamaan ehdotonta lapsuuden suosikkipeliäni Pokemon Sapphirea/Rubya . Noista peleistä kun kerta aikoja sitten julkaistiin uusintaversiot konsolille ja siitä asti olen kärvistellyt etten omistanut 3DS:ssää.. Nytkun tuon ostin , olen ollut totaalisesti koukussa ja aikani kuluu vain pokemonin parissa :D

Siksipä piirrosten lisäksi halusin postauksessani vähän esitellä itseasiassa kuinka laaja kyseinen hamstraushimo on!
Iät ja ajat olin lapsena vanhemmiltani änkännyt Gameboy coloria ja tuon pelejä , koska rakastin pokemonia ja pidin hirveästi pelaamisesta kyseisellä konsolilla , ystävieni pokemonpelit Yellowista silveriin olivat aina minulle mahtia ajanvietettä. Pakkohan minun oli saada oma! 
Noh toiveeni toteutui vasta kun Nintendo päräytti myyntiin Gameboy advancedin ja Pokemon Sapphire ja Ruby pelit , kun kummitätini (holy shiet) hankki minulle itse konsolin ja tähän edellä mainitun Pokemon Sapphire pelin josta hyvin nopeasti tulikin koko ikäni paras peli ( taino itse olisin halunnut Rubyn mutta mjäh mjäh! ). Ja siitäkös tämä Nintendon käsikonsolikierre lähtikin!

Minulla ei ole läheskään kaikkia pokemonpelejä mutta tarpeeksi ainakin pelattavaa tylsiin iltoihin! :D 
Sääli näin nykyään , mutta nuorempana innostukseni hiivuttua hetkeksi menin ja MYIN oman alkuperäisen sapphireni ystävälleni ;A; nyt sitä sitten taas haikailee kun on pelannut nuo molemmat uusintaversiot läpi.. Kuinka saatoinkaan olla niin TYHMÄ! 

Siksipä ostin Jessyltä tuon Pokemon emeraldin itselleni , hööhöhh.. Ja paljon muitakin :D

Tässä nyt olisi pari kuvaa pienestä kokoelmastani.. vaikkakaan kaikkea siitä ei löydy , en kyennyt mahduttamaan kuvaan kolmea kansiollista + risat kortteja , mangoja ja figuureja+ oheissälää. 


 Ja tässä onkin kaikki tämänhetken pelini , vielä yritän kaivaa vanhempia advanced pelejä kokoelmaani.. Ja ehkä myös vanhempia DS pelejä.. 

Pelejen alla oleva kansio on niin vanha että takana näkyy ikivanha piirrokseni Mew:stä :D Ahhahha! Liimasin sen kiinni kansioon aikoinaan.


Jess.. Näitä minä nyt tässä siis rämpyttelen pää punasena ja unohdan kaiken muun! Tyypillistä minua , minuun iskee aina jonkunsortin kausi asiaan X ja en pääse siitä irti. Onneksi kuitenkin nämä innostukset kiertävät ympyrää tiettyjen asioiden välillä :D Joten vanhat innostukset pukkaavat aina uudelleen ja uudelleen kiusaamaan minua. Pelaamisen lisäksi olen myös piirtänyt! POKEMONIA :D!!! *goddamnit*


Ensimmäisenä lemppari Pokemon villainit evur :D! Tosin uusissa desingneissään , koska minusta nörtti Maxie ja ihme swimsuit piraatti Archie ovat paljon paremmat kuin edelliset.. Vaikkei kyllä edellisissä/animen/mangan desingeissä mitään vikaakan ole , komeita jokatapauksessa! 
(Mikä näissä pokemon villaineissa aina on kun ovat niin mielenkiintoisia?)


Sitten vähän tylsyydessä tehtyjä pokemoneja! Valitsin mahdollisimman yksinkertaisia ja helposti piirrettäviä muotoja :D Ehkä joskus teen jonkun isomman ja monimutkaisemmankin?

Gible , Joltik ja Numel ~ 
Ja Instagramiin tehty fiilistelykuva siitä ettei mitään muuta aivoissa juuri tapahdukkaan :D
Sitten myös pari vanhempaa työtä jotka nyt änkkään tänne :D Hehee! Eivät liity pokemoniin enää JEE!
Fiilikseni kun löysin unelmanukkeni myynnistä yhdeltä sivulta.. huomataan että tämä onkin vanha koska no.. unelmanukke kotiutui jo! :D

Joku requestasi instassa minecraft hahmoaan piirrettäväksi chibityylillä ja minä tein..

Pitkän piirtotauon jälkeen harjoittelin uusiksi piirtämistä :D Meni vähän vinkuralleen mutta nyt osaan taas!

Ja viimeinen kuva taas on uusimmasta OC:sta tehty.Eiköhän tämä nopsa postaus riitä pokemon ihkutuksella tai ilman! Mutta next time taas nähdään ja katsotaan kuinka monta kuukautta siihen mahtaa mennä :D!!

~Ameeba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti