torstai 20. elokuuta 2015

MINÄKIN!

Oi hitto, siitähän onkin aikaa.. Jessy täällä tosiaan moi, oon ihan unohtanut tän blogin olemassaolon.
Ja no, tottapuhuen, mulla oli varmaan puolenvuoden piirtämistauko jonka aikana en saanut aikaseks about.. Mitään :D . Muutakun sketsejä joita en edes kuvannut.. Nyt olen taas aloittanut piirtämään ahkerammin, joten teen kunnon dumppauksen tänne! U__U

Minäkin tein taas yhden uusiopiirroksenvanhasta kuvasta.. Oon näitä tehnyt muutenkin jo.. Tämä taisi olla kolmas, mutta tämä on ensimmäinen koneella tehty. Ja selkeästi lempparini :D

Uusi (2015) 

Vanha (2013) ... 

Ei ole iso aikaero, mutta taitoero toivottavasti muillekkin huomattava..?  Muutenkin mun väritystavassa on tapahtunut asioita.. Ennen olin että pakkosaada pehmeä väritys ja pehmeät hiukset.. Noh, nykyään en siitä tyylistä välitä enää, vaan tykkään enemmän kovista varjoista ja värien käytöstä myös varjostuksessa.. Eikä niin että iho varjostetaan vain ruskealla, vuoletit hiukset vain violetilla.. Vähän varitaatiota tullut! :D  Tämä oli mun eka draw-again meme.. 


Ja tässä näkyy vanha -> uusi. 5 vuoden ero! Jos ei muualla niin anatomiassa näkyy.. :D 

Joku randomin muikkelin piirsin käsin..

ja tein kerran BJD:ni auralin! 

Ja erään toisen ihmisen BJD:n piirsin myös tylsyydessäni kun kyselin piirrettäviä.. 

Muuh, ei mulla muuta tänään..
Pitkästä aikaa kiva tännekkin kirjottaa!

~ Jessy 2 kommenttia:

 1. :DDD luulin että tää on vaan ameeban blogi, kun olen tätä sen ajan, milloin et ole kirjoitetllut lukenut mutta hei vain, piirrät kauniisti!

  ja mikä kehitys ;0! Vautsivau

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukeehan se tuossa yläpalkissakin että tätä yhdessä pidetään.. ^^''.. Mutta juu, ei ole ollut paljoa asiaa postailla, nyt ehkä sitten paremmin in future.

   ~ Jessy

   Poista